Spring til indhold Spring til søgning på Forsvaret.dk Spring til højrebar
Her kan du bestille et veterankort.

Indholdsområde

 
Aktiviteter 

Veterankort

Veterankortet er den fysiske dokumentation på din udsendelse under Forsvarsministeriet. I dag er der udsendt ca. 38.000 individuelle veterankort.

Forsvarsministeriets Personalestyrelse har siden 2011 udsendt veterankort til nuværende og tidligere ansatte, der har været udsendt i perioden 1992 og frem. I dag sender styrelsen kontinuerligt veterankort ud til Forsvarets medarbejdere i forbindelse med deres første udsendelse.

Formålet med veterankortet er, at nuværende og tidligere ansatte medarbejdere under Forsvarsministeriet, herunder Beredskabsstyrelsen, fysisk kan dokumentere, at de har været udsendt i international mission for Danmark. Veterankortet kan også anvendes som identifikation ved kontakt med andre myndigheder og aktører på veteranområdet.

Har du ikke fået dit veterankort, er der fejl på det, eller er det bortkommet, kan du bestille et kort herunder her. Når du anmoder om et veterankort, behandler Forsvarsministeriets Personalestyrelse dine personoplysninger på følgende måde.


Hvad kan du bruge kortet til?

Medarbejdere ansat under Forsvarsministeriet og veteraner har adgang til rabatter og fordele med Visma Logbuy-ordningen.

Mange virksomheder tilbyder derudover rabatter og fordele som anerkendelse for veteraners indsats for Danmark. Veterankortet.dk er en ikke-politisk, non-profit organisation, der, uafhængigt af Forsvaret, samler rabatter og fordele for danske veteraner. Du kan få adgang til disse rabatter på en række vare og tjenesteydelser via tilmelding på siden. 

Kontakt

Har du spørgsmål til dit veterankort, kan du kontakte Forsvarsministeriets Personalestyrelse

fps-ktp-veterankort@mil.dk