Spring til indhold Spring til søgning på Forsvaret.dk Spring til højrebar

Indholdsområde

 
Døgntelefon 
Telefonen bliver i aften- og nattetimerne betjent af en socialrådgiver.
Veterancentrets døgntelefon er der, når du har brug for at snakke med andre, og hjælper dig videre. 

Døgntelefonen har altid åbent 

Veterancentrets døgntelefon er for soldater, veteraner og pårørende, som har brug for én at tale med – uanset hvad klokken er.

Har du brug for én at tale med, og er du soldat, veteran eller pårørende, kan du ringe til Veterancentrets døgntelefon 7281 9700. Her kan du søge hjælp, uanset hvornår på døgnet du ringer.

Veterancentrets medarbejdere, der svarer døgntelefonen, er erfarne og uddannet i at rådgive og støtte dig over telefonen. Vi har oplevet det meste, også at nogle har svært ved at ringe op. Hvis det gør det nemmere for dig, kan du vælge at være anonym.

Aften og nat

Ringer du uden for Veterancentrets normale åbningstid, det vil sige i alle aften- og nattetimer, weekender og på helligdage, vil døgntelefonen være bemandet af en socialrådgiver. Socialrådgiveren kan yde direkte støtte på telefonen eller afdække, hvilken støtte du har behov for. Rådgiveren kører ikke ud, men kan eksempelvis kontakte politi eller alarmberedskab, hvis det bliver nødvendigt.

Alt efter din konkrete situation kan socialrådgiveren også formidle en kontakt til andre instanser i Forsvaret inden kl. 9.00 på den førstkommende arbejdsdag og på den måde hjælpe dig videre.

Hverdage

Inden for Veterancentrets åbningstid (mandag-tirsdag kl. 8-16 og onsdag-fredag kl. 8-15) møder du vores reception og omstilling.

Herfra kan du komme i kontakt med en af Veterancentrets socialrådgivere, psykologer, beskæftigelsesrådgivere og opsøgende rådgivere, alt efter hvad din henvendelse drejer sig om. Vi kan også henvise dig til Forsvarets læger eller de operative kommandoer.

Akut hjælp

Har du akut behov for støtte – uanset tidspunktet – vil Veterancentret altid henvise dig til den øvrige offentlige sektors akutberedskab, det vil for eksempel sige vagtlægeordning, akutskadestue, politi med flere.
Sidst opdateret 18-03-2019 - kl. 10:34

Kontakt os

Veterancentret
Ringsted Kaserne
Garnisonen 1
4100 Ringsted

Døgntelefonen
7281 9700
vetc-myn@mil.dk