Spring til indhold Spring til søgning på Forsvaret.dk Spring til højrebar

Hovedmenu

Menu

 
 
 

Gribskov og Veterancentret i ny samarbejdsaftale

Indholdsområde

 
 
Borgmester Anders Gerner Frost skriver samarbejdsaftale under.
Gribskov Kommune markerede underskriften med en mindre begivenhed for veteraner og kommunens berørte udvalg og fagpersoner. Foto: Tine Yding Jensen 

Gribskov og Veterancentret i ny samarbejdsaftale 

Gribskov Kommune har underskrevet en samarbejdsaftale med Forsvarets Veterancenter, der skal understøtte kommunens veteraner.

11-03-2019 - kl. 14:04
Af Kristina Schønnemann Jensen

Fredag den 8.marts underskrev borgmester i Gribskov Kommune, Anders Gerner Frost (Nytgribskov), en samarbejdsaftale med Veterancentret. Samarbejdsaftalen er en  del af projektet Fælles om veteraner, hvor Veterancentret har forpligtet sig til at række ud til Danmarks 98 kommuner for at vedligeholde og etablere nye samarbejder.
 
Samarbejdsaftalen betyder, at kommunen og Veterancentret vil bruge hinanden aktivt, når en veteran er i kontakt med kommunen. Og netop derfor havde Gribskov Kommune også inviteret lokale veteraner til at være med til at markere underskriften.

Derudover deltog Gribskovs veterankoordinator Jette Bülow Hansen, Formand for Udvalget for Beskæftigelse, Industri og Ungeuddannelser, Mikkel Andersen (A), Centerchef for Borgerservice og Beskæftigelse Peter Steen Olsen. Veterancentret var repræsenteret ved Jeanet Sofer og Tine Yding Jensen, som roste samarbejdet mellem Veterancentret og Gribskov og fortalte om Veterancenterets tilblivelse og indsatsområder.

Kontakt os

Du kan læse mere om Veterancentrets samarbejde med kommuner og tilbud om rådgivning og undervisning her.

Du kan også kontakte Veterancentrets kommune- og regions-konsulenter på

7281 9700 
vetc-myn@mil.dk