Spring til indhold Spring til søgning på Forsvaret.dk Spring til højrebar

Hovedmenu

Menu

 
 
 

Indsigt og udsyn på Viden om Veteraner 2019

Indholdsområde

 
 
På sidste års konference var temaet "Den ressourcestærke veteran".
Årets tema på konferencen Viden om Veteraner hedder "Indsigt og udsyn". Foto: Sebastian Søby  

Indsigt og udsyn på Viden om Veteraner 2019 

Sæt kryds i kalenderen den 3. april. Her mødes aktører på veteranområdet og Veterancentret og bliver klogere på veteraner.

23-11-2018 - kl. 08:12
Af Kristina Schønnemann Jensen

Reservér allerede nu den 3. april 2019, hvis du vil deltage på den store årlige veterankonference Viden om Veteraner. Overskriften for konferencen bliver Indsigt og udsyn.

Målet er, at alle, der deltager, udvider deres kendskab ikke bare til veteranområdet, men også kan høste viden og erfaringer udefra og få dybere indsigt med hjem.

”Jeg ser rigtig meget frem til Viden om Veteraner og glæder mig til at hilse på både kendte og nye ansigter. Vi har de sidste år oplevet, at vi er rigtig mange, der har hver vores specialområde og måder at arbejde for og med veteraner på. Men der er også mange andre fagligt skarpe aktører, som vi, der arbejder med veteraner, kan blive inspireret af," siger oberst Susanne Kiholm Lund, der er chef for Veterancentret og fortsætter:

"Derfor håber jeg, at vi sammen kan få endnu mere indsigt og et nyt udsyn ved at deltage i Viden om Veteraner 2019.”

Viden om Veteraner 2019 finder sted den 3. april på Vingsted Hotel & Konferencecenter i Bredsten. Nærmere information om program og tilmelding kommer senere.